Gruppen

Arbejdsdag

20/6

Kære forældre, megalip-venner, ledere og spejdere

Vi afholder arbejdsdag lørdag d. 20. juni kl. 9.30 – 17.00 for både forældre og ledere/ spejdere. Vi byder på frokost, hyggeligt samvær og massere af arbejde, ligesom dagen afsluttes med fælles-spisning ved grillen. 

Hjemmespejd for bæver og ulve

Aktivitetsdato: 
2/4 til 2/7

Hjemmespejde for bæver og ulve
I øjeblikket må vi ikke mødes og holde spejdermøder som vi plejer, men det skal ikke forhindre os i at tage et nyt mærke; 
”Hjemmespejd”.

For at gøre sig fortjent til mærket skal du lave minimum 15 af vedhæftede opgaver, men gerne dem alle. Du bestemmer selv hvilke opgaver du laver og i hvilken rækkefølge, dog skal opgave nr. 14 løses.

Du kan printet denne liste ud så du kan holde styr på hvilke af opgaverne du har løst og hvornår. Når vi så mødes til spejder igen, kan du 
tage den med til din leder og du kan få dit mærke. 

Gruppe: 

Spejdermøder og ture aflyses til og med d. 10. maj

Aktivitetsdato: 
16/3 til 10/5

OPDATERING 2: 

Vores korps, KFUM Spejderne, har netop meldt ud at alle spejderaktiviteter som kræver fysisk fremmøde er aflyst til og med 10. maj. Det betyder at der tidligst er spejdermøde igen hhv. d. 12. og 13. maj for de forskellige enheder. Dette kan selvfølgelig ændre sig.

Det sagt, så er der blevet arrangeret "hjemme-spejd" for alle enhder. Information for Ulve og Bæver findes her: http://www.megalip.dk/node/3697 og information for Junior og Trop modtages fra Sofie på sob@megalip.dk. Vi håber at dette kan give lidt spejderfornemmelse indtil vi igen kan komme ud og nyde både naturen og spejderfællesskabet.

Hvad der skal ske med årets sommerlejr er endnu ikke afgjort, men vi følger selvfølgelig situationen og lytter til myndighedernes anbefalinger.

Gruppe: 

Sider