Spejdermøder og ture aflyses til og med d. 10. maj

Aktivitetsdato: 
Mandag, 16. marts 2020 til Søndag, 10. maj 2020
Gruppe: 

Kære alle sammen,

 
Som meldt ud af regeringen og myndighederne, bliver dagtilbud og skoler lukket. Vi har derfor i Megalipperne besluttet at vi følger denne beslutning. Det betyder at alle møder og ture vil være aflyst de næste 14 dage.
 
Vi er ikke bekendte med nogen smittede blandt ledere eller børn. Bliver vi bekendt om dette, vil vi melde det ud til relevante ledere og børn i pårørte enheder.

 

Med spejder hilsen
Andreas Jensenius, på vegne af Gruppeledelsen
 
OPDATERING: 

Vores nationale spejderkorps, KFUM, har besluttet at alle aktiviteter er lukket til og med 14. april. Det kan selvfølgelig ændre sig både i den ene eller den anden vej, afhængig af anbefalinger fra myndighederne og korpset. Vi opdatere her, via email og på facebook når der er noget nyt.

OPDATERING 2:

Vores korps, KFUM Spejderne, har netop meldt ud at alle spejderaktiviteter som kræver fysisk fremmøde er aflyst til og med 10. maj. Det betyder at der tidligst er spejdermøde igen hhv. d. 12. og 13. maj for de forskellige enheder. Dette kan selvfølgelig ændre sig.

Det sagt, så er der blevet arrangeret "hjemme-spejd" for alle enhder. Information for Ulve og Bæver findes her: http://www.megalip.dk/node/3697 og information for Junior og Trop modtages fra Sofie på sob@megalip.dk. Vi håber at dette kan give lidt spejderfornemmelse indtil vi igen kan komme ud og nyde både naturen og spejderfællesskabet.

Hvad der skal ske med årets sommerlejr er endnu ikke afgjort, men vi følger selvfølgelig situationen og lytter til myndighedernes anbefalinger.

Dato hvor denne skal af forsiden: 
Søndag, 17. maj 2020